Kiváló eredmények Győrben

Sport XXI. pályaverseny II.

A Nyugat-Dunántúli régióban az egyéni után a Sport XXI. csapatverseny is Győrben, a Horn-Bercsényi DSE által került lebonyolításra. A verseny a városi sportnap okán péntek délutánra került, ami utólag többek között a kedvező időjárás miatt jó döntésnek bizonyult.

Pénteken több, mint 150 gyermek versenyzett az Olimpiai Sportparkban, akik nagy erőbedobással küzdöttek, hogy a különböző számokban a lehető legtöbb pontot gyűjthessék a csapatuknak.

U11-es korosztályban nagyszerű versenyzéssel nyert a Győri AC „jaguár” csapata. Ezüstéremnek örülhetett a tatabányai Dózsa DSE „piros” csapata, akiket ismét győriek követtek: harmadik helyen a Győri AC „tigrisei” zártak.

További sorrend:

4. Horn-Bercsényi DSE „A”

5. TSC-Geotech „kék”

6. Mosonmagyaróvári AC

7. TSC-Geotech „neon”

8. Győri AC „párduc”

9. Horn-Bercsényi DSE „B”

10. Győri AC „oroszlán”

U13 korosztályban 60 méteren, távolugrásban és diszkoszvetésben minden résztvevő indult, ennek ellenére gördülékenyen zajlottak a versenyszámok, köszönhetően a szervező egyesület már gyakorlott versenybíróinak.

Közel 30 ponttal a mezőny előtt végzett a TSC-Geotech „kék” csapata, ahonnan kiemelendő Beke Dávid eredménye, aki 60 méteren és 1200 méteres akadályfutásban is maximum pontot szerzett. A dobogó második fokára állhatott a Mosonmagyaróvári AC csapata, ahol Scheili Virág jelentette a csapat húzó erejét, aki 63 pontot szerzett. Bronzéremnek örülhetett a Horn-Bercsényi DSE csapata, ahol Dürgő Balázs volt a legeredményesebb 53 ponttal.

További sorrend:

4. Győri AC „A”

5. Dózsa DSE „piros”

VK. Győri AC „B”

VK. Vegyes

Az eredményhirdetéskor minden gyermek müzliszeletet és Sport XXI-es matricát vehetett át.

A versenyről kiváló fotók készültek, amit ezúton is köszönünk Kapuyné Kasza Gyöngyinek! (KK)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.