(Majdnem) Elfújta a szél (Galéria)

Viharos erejű szél fogadta az Alföldi Régió mezei versenyére érkező versenyzőket.

A verseny a Bundzsák Dezsőről elnevezett Városi Sportintézményben zajlott. A két éve jól bejáratott Sóstó Szabadidő Park felújítása miatt esett a választás az új helyszínre. Az U11-esek két, míg az U13-asok három kört tettek meg a nagyjából 800 méteres körből. 

Az U11-esek mezőnyében a közel 80 fős célbaérkezőnek két gerely jelentette a célvonalat. Egyenletes teljesítménnyel a Hódiák SE versenyzője, Angyal Csanád nyert a fiúknál, még lányoknál a kecskeméti Péli Adél – abszolút ötödikként – lett első. A nyolcfős csapatversenyt a Kiskunfélegyházi József Attila általános iskola fiataljai nyerték.

Az U13-asok már nemenként futottak. Itt a lányoknál elsöprő hazai siker született. Az első négy helyen Kaszap Imre KAC-os futói értek célba. A jászszentlászlóról bejáró Kiss Anna harmadik éve nyeri meg ezt a versenyt, mögötte Varga Médea és Nagy Csenge került dobogóra. A fiúk mezőnyében is halasi győzelem született. Az alma nem esik messze a fájától szlogen érvényesült, hiszen az edző-édesapa legnagyobb örömére Kaszap Bence – szoros csatában – ért első helyen célba. A csapatversenyben a Karc-Lánchíd diadalmaskodott.  

A közel másfélszáz célbaérkező versenyzők matricát és csokit kaptak. Az Alföldi Régió idei utolsó rendezvénye teremverseny lesz Szentesen.

Fotó: Halasmédia, Jáger Levente

                                                                                                         

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.