Remek hangulat Bonyhádon

Az évtized utolsó Sport XXI versenyét rendezték a Dél-dunántúl régióban. Helyszín a Bonyhádi Atlétikai Centrum volt, ahol Scheidler Géza vezetésével pörgős versenyben dőltek el a teremverseny második fordulójának helyezései. Négy versenyszám forgószínpadszerűen zajlott a két korosztályban: medicin fej felett előre, medicin két kezes mellső, hármas-/ötösugrás és sprintváltó. A végén pedig jó hangulatban zajlott a gátváltó.

Az U11-es korosztályban 14 csapat versenyéből a Szekszárdi Sportközpont „piros” csapata került ki győztesen három versenyszámot is megnyerve, második helyen a dusnokiak végeztek, a bronzérmet a negyedikkel azonos pontszámmal a DOVASE „A”-csapata szerezte meg.  

Az U13-as korosztályban is szekszárdi győzelem született – két futószám győzelemnek köszönhetően –, ezüstérmes lett a pécsi PSN Zrt., a bronzérem itt is dombóvári atlétapalánták nyakába került.

Az eredményhirdetésnél minden csapat kapott egy zacskó szaloncukrot, a 2007-es születésűeket pedig „Újonc lettem” pólóval búcsúztattuk, pontosan 38 főt, akiket szívesen látunk majd jövőre az újonc korosztály bajnokságain hasonlóan eredményesen szerepelni.

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.