Sikeres évadzárás Győrben

Több mint kétszázan indultak a versenyeken.

Hagyományosan Győrben, a Horn-Bercsényi DSE rendezte az év utolsó Sport XXI-es teremversenyét. 

Az Észak-Dunántúli régió megmérettetése több szempontból is különleges volt: a rendezvényt adománygyűjtéssel kötötték össze a szervezők, ennek bevételét az egyik győri gyermekotthon számára ajánlottak fel. Emellett a programba először került be a kölyökatlétikai U9-es korosztály teremversenye. 

A rendezvényt a legfiatalabbak versenye nyitotta: U9-ben a legnagyobb kupát a Soproni AC szerezte meg, második lett a Mosonmagyaróvári AC, míg harmadik helyen a Győri AC „párduc” csapata zárt. 

Az eredményhirdetés után a Sport XXI-es korosztályok versenyét Reider László, a megmérettetésnek helyszínt biztosító Bercsényi Miklós Középiskola igazgatóhelyettese nyitotta meg, majd az adományt kapó gyermekotthon intézményvezetője köszönte meg a felajánlást. 

Az U11-es korosztály kezdett, négy versenyszámban (sprint-váltó, hármasugrás, medicinlabda-dobás, és hosszú gátváltó) küzdöttek a minél jobb helyezésekért. 

Aranyéremnek örülhetett a Győri AC „piros” csapat, tőlük 1,5 ponttal lemaradva, második helyen végzett a TSC Dózsa „A-piros” csapata, harmadik a Mosonmagyaróvári AC lett. 

Miután az U11-es korosztály tagjai is átvették a megérdemelt díjakat, az U13-as versenyszámok következtek. Itt a Mosonmagyaróvári AC „A” csapata diadalmaskodott, ők így minden korosztályban dobogón végeztek. Ezüstérmet szerzett a házigazda Horn-Bercsényi DSE csapata, őket pedig a Soproni AC követte a dobogón. 

Mindegyik korosztályban kiélezett, szoros küzdelmek zajlottak, a több, mint 200 gyermeket megmozgató eseményen, melyet versenybíróként a Horn-Bercsényi DSE fiatal és idősebb atlétái vezényeltek le. Köszönjük továbbá Németh Zsolt igazgató úrnak, hogy minden évben engedélyezi a verseny megrendezését a sportiskola tornatermében, Kapuyné Kasza Gyöngyinek az esemény fotózását, valamint a szülőknek és gyerekeknek, akik adományukkal boldogabbá tettek 40 gyermeket az ünnepek közeledtével.

 

Galéria itt.

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.