Sport XXI., Közép –Magyarország KA pályaverseny

November 24-én, vasárnap délelőtt került megrendezésre a Közép-Magyarország régió U9-es korosztályú versenye.

A verseny a klasszikus kölyökatlétika módszertan szerint zajlott, változatos ügyességi feladatokkal kezdődött, melyben forma 1, gát-sprint váltó, békaugrás, teremgerely hajítás, medicinlabda-dobás és ugrálókötelezés szerepelt. A verseny utolsó számában tehettek tanúbizonyságot a gyerekek az állóképességükről, melyet a szülők lelkes buzdítása közben hajtottak végre.

A jó hangulatú verseny zárásaként minden gyermek matricát és csokoládét kapott, és valamennyien abban a büszke tudatban távoztak, hogy jó csapatmunkában, valamennyi versenyszámot lelkesen hajtották végre.

A résztvevő csapatok három egyesület szervezésben indultak, 2-2 csapatot indított a Vasas és a III. ker. TVE, hármat az Ikarus BSE, illetve a Meggyesy Általános Iskola 2 csapata szintén a III. ker TVE bázisaként vett részt.

A tapasztaltak alapján a jövőben bőven van még kiaknázatlan lehetőség régiós szinten a létszámokat illetően. Az U11-es korosztály közvetlen utánpótlását érdemes lesz komolyabban megszervezniük a régió szakosztáyainak.

Jegyzőkönyv. Katt a képre!

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.