Teremversennyel búcsúzott az Alföldi Régió az idei szezontól

Alföldi régió
Az idei év utolsó versenyére a szentesi dr. Papp László sportcsarnokban került sor.

Az U11-esek versenyében hét, az U13-as korosztályban hat csapat mérte össze tudását a kijelölt versenyszámokban. A versenyt Dévay István, a Szentesi Klauzál Gábor általános iskola igazgatójának köszöntő szavai nyitották meg. Kihangsúlyozta, hogy a sport nagyon fontos ennek a korosztálynak, hiszen ebben a korban dől el nagyon sok minden. A sport az egyik legfontosabb színtere az ifjúságnak.

Az első versenyszám a sprintváltó volt mindkét korosztály számára, majd hat helyszínen a 3-3 ügyességi versenyszám bonyolódott le tervszerűen. A befejező próba a hosszú gátváltó volt. 

A versenyt mindkét korcsoportban meggyőző fölénnyel a Kiskunfélegyházi József Attila általános iskola versenyzői nyerték meg. Ismét nagyot karcoltak a kecskeméti KARC-Lánchíd csapatai, akik a második helyen végeztek. A dobogó harmadik fokát a kicsiknél a Maximus SE, a nagyoknál a HÓDIÁK SE csapatai érdemelték ki.

A mezőnyben a 2007-ben születetteknek ez volt az utolsó Sport XXI-es versenyük. Jövőre már az újonc korosztályban mutathatják meg rátermettségüket. Közülük is kiemelkedik Martonosi Péter, Kálmán Erik (HÓDIÁK) és Kürtös Xavér (Kiskunhalas), akik maximális pontot értek el. 

A verseny zökkenőmentes rendezését köszönjük Benkő Istvánnak.

A verseny végén mindenki matricát kapott, a dobogósoknak pedig Váradi Krisztina ifjúsági olimpiai ezüstérmes diszkoszvető adta át az érmeket.

 

Fotó: Benkő István

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.