Újoncavatás, adománygyűjtés, kettős miskolci győzelem (Galéria)

Sport XXI program - Északkelet-magyarországi régió - 2. teremverseny

Örömmel vettük birtokba az egyetemi körcsarnokot a második teremversenyen, ahol hat U11-es és négy U13-as csapat versenyzett az érmekért. Meghívásunkra a résztvevő egyesületek és a Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola kölyökatlétika csapatai is részt vettek az eseményen.

Szoros küzdelem alakult ki az első sprintgátváltóban, majd ez folytatódott az ügyességi versenyszámokban is. Fej-fej mellett versengett a miskolci és a kazincbarcikai egyesület a helyből távolugrásban, medicinlabda-dobásban is.

A kölyökatlétikai csapatoknak a zsámolyszökdelés kivételével ugyanazok voltak a feladataik, mint a nagyobbaknak. A kicsik nagyon élvezték a sportos játékokat, ügyesen versenyeztek.

A pörgős, jó hangulatú teremversenyünk a megszokott versenybírói gárda vezetésével a tervezett időrend szerint befejeződött a miskolciak és a kazincbarcikaiak (KA) győzelmével.

Az eredményhirdetésen a gyerekek ünnepi hangulatban vették át az ajándékokat (szaloncukor, mikulás), a gyönyörű érmeket, matricákat, hiszen ők is adakoztak, felajánlották ajándékaikat a rászoruló gyerekeknek, melyet ezúton is köszönünk nekik.

Az MVSI „A”-csapata nyerte az U11-sek és az U13-asok vetélkedését, második helyen –mindkét korosztályban – a KVSE csapata végzett. A bronzérmet a kisebb korosztályban, a mindig kiválóan felkészült miskolci iskola kapta, a nagyobbaknál pedig az egriek csoportja.

A verseny záró eseménye az „Újonc lettem” pólók átadása volt.

Bízunk benne, hogy januártól sokakat közülük viszontlátunk az újonc korosztály versenyein.

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.