Újra szerveződő Kölyök Atlétika csoportok az ÉKM-i régióban

Északkelet- magyarországi régió Kölyök Atlétika pályaversenye

Újra szerveződött Kölyök Atlétika csoportok rangadója volt október 4- én Miskolcon, az Atlétikai Centrumban. A felhívásra Eger és Kazincbarcika jelentkezett valamint hat miskolci általános iskola nyolc csapata is benevezett az első pályaversenyre. A kicsik nagyon izgatottak voltak, hiszen ismerik a nagyobbak „játékát”a Breki Kids terem-, illetve fedettpályás versenyeit, amit évek óta hagyományosan megrendezünk városunkban.

A közel száz nyolc- kilencéves kisiskolás öt versenyszámban mérte össze ügyességét: 30m síkfutásban, távolugrásban, medicinlabda dobásban és vortex hajításban, valamint a 600 méteres akadályfutásban.

Az eredményhirdetésnél az első három csapat mellett az egyéni legjobbakat is díjaztuk.

Az egyesületek versenyében a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskolája győzött, második lett a Kemény Ferenc Sportiskola Egerből.

Az általános iskolák között a dobogó felső fokára állhatott a Miskolci Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola csapata, ezüstérmet kapott a Miskolc- Szirmai Református Általános Iskola, míg a bronzérmes a Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola versenyzői lettek.

Készülünk a mezei futóversenyre, melyet hónap végén Kazincbarcika fog megrendezni. Bízom benne, hogy több KA csapat is részt vesz az eseményen. (SI)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.