50 arany pillanat

Hat hónapos közösségimédia-kampánnyal ünnepli alapítása 50. évfordulóját az Európai Atlétikai Szövetség

Nagyszabású kampányt jelentett be a közösségi médiában az immár European Athletics néven működő Európai Atlétikai Szövetség, amely idén ünnepli fennállásának fél évszázados jubileumát. A sorozat az európai atlétika elmúlt öt évtizedének 50 legemlékezetesebb momentumát idézi vissza az 1971-es Helsinkiben rendezett Európa-bajnokságtól kezdődően egészen a 2019-es teltházas fedettpályás kontinensviadalig, amelynek Glasgow adott otthont – ez mindmáig az utolsó Eb. Az első videó Armand Duplantis 2018-as berlini remeklését eleveníti fel.

"Különleges időket élünk az atlétikában, és általában a sportban is, a különböző felvételek tulajdonosai most túrják fel az archívumaikat régi videók után kutatva – mondta Christian Milz, az EA vezérigazgatója. – Mi is kérünk minden társszervezetet, hogy vegyenek részt a kampányban a #EA50 megjelölés használatával, osszák meg velünk a legemlékezetesebb pillanataikat."

Rob Faulkner, az European Athletics kommunikációs vezetője a következőket mondta: "A projekt mögötti ötlet az volt, hogy ünnepeljük meg az európai szövetség ötven esztendejét, de modern módon. Azt választottuk, hogy visszatekintünk a saját történelmünkben, és kiválasztunk ötven nagy sportpillanatot, alkalmazva a befektetést, amelyet az elmúlt években eszközöltünk, hogy digitalizáltuk az archívumunkat, és katalizátorként használjuk ezt, hogy bevonjuk a tagszövetségeinket digitális csatornákon keresztül. Az ötven arany pillanat lett az eredmény."

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.