8 csoport, 140 gyerek

Négy iskola vett részt a DOVASE kölyökatlétika-versenyén

A tavasz első keddjén, március 3-án ezúttal a Szent Orsolya Iskolaközpont volt a házigazda a DOVASE egyesület négy Kölyökatlétika csoportjának versenyén. Izgalmas feladatok elé néztek az edzők és a gyerekek, hiszen 140 lurkó négy csapatban, nyolcféle színű mezben versengett egymással.

Négy helyszínen folytak az ügyességi számok: Fazekas Gáspár szakmai vezető a sprintváltó versenyét, Lakatos Lamm Viktória az igen közkedvelt Forma-1 versenyszámot, Halmainé Horváth Katalin a – DOVASE ifjúsági atlétáinak segítségével – a medicinlabda-dobást és az ugrálókötelezést felügyelte.

A gyermekek lelkesen, mosolygósan, kipirulva, egymást biztatva, sportszerűen csinálták végig a feladatokat. Zárásként nyolcperces állóképességi futást szerveztük, amely jó felmérése volt a jövő héten esedékes Diákolimpia Városi Mezei futóversenynek.

A program végén, örömmel vette át minden kölyökatléta a jól megérdemelt oklevelet és sportszeletet.

Ezúttal is remek volt látni, hogy a DOVASE támogatásával a négy iskola mennyire sok gyermeke ismerkedik az atlétikával, ezáltal kötődik a szakosztályhoz, amely hosszútávon megalapozza egyesületünk utánpótlás-nevelését, valamint a felnőtt korban elért saját nevelésű atléták nagyszerű eredményeit.

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.