A COVID átírta a forgatókönyvet északkeleten is

Kicsit másképp, de versenyeztünk és ez volt a lényeg. Azok a gyerekek, akik aktívan sportolnak, szeretnek versenyezni, szeretik megmérettetni magukat. Örültek annak, hogy ha hiányosan is, de megrendeztük a 2. teremversenyünket, melyek öt helyszínen zajlottak a megadott időpontokban. A legtöbb megbetegedés Miskolcon volt, ezért a legtöbb akadályba itt ütköztünk.

Sok iskola nem támogatja a sportrendezvényeket, az iskolákba más közösségből érkezőket nem engednek be, így egy iskola szervezett teremversenyt. Kazincbarcika négy csapattal, Eger három csapattal nevezett be és nagy örömünkre bejelentkezett újra az ózdi Bolyki Általános Iskola mindhárom korosztállyal.

Jó hangulatú versenyeket rendeztek a kollegák egy kicsit más formában. A versenykiírásban figyelembe vettük, hogy hol, milyen méretű tornateremben szoktak együtt dolgozni a gyerekek.

A jegyzőkönyvek összesítése után hirdettek eredményt az eredeti helyszíneken. Itt kapták meg a kis atléták az érmeket és a karácsonyi meglepetéseket.

Az eredményhirdetésen a gyerekek ünnepi hangulatban vették át az ajándékokat (szaloncukor, mikulás), a gyönyörű érmeket, matricákat, hiszen ők is adakoztak, felajánlották ajándékaikat a rászoruló gyerekeknek, melyet ezúton is köszönünk nekik!

Az KVSE csapata nyerte az és az U13-asok vetélkedését, második helyen Ózd csapata végzett. A legszorosabb verseny az U11-es korosztályban született. Első az MVSI, második Kazincbarcika, a harmadik holtversenyben az Eger és Ózd csapata lett. A kicsiknél arany- és ezüstérmet a barcikai csapat, míg a bronzérmet az ózdi Bolyki csapata kapta.

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.