Győri és soproni sikerek az év utolsó Sport XXI-es és Kölyökatlétika versenyén

Szombaton Győrben került megrendezésre az Észak-Dunántúli régió Sport XXI. versenye. Bár a verseny a kormányrendeletnek megfelelően zárt kapus volt, a szülők mégis lehetőséget kaptak, hogy követhessék az eseményeket: Jelenik Krisztiánnak köszönhetően élő videón lehetett nézni az egész versenyt. Sajnos a létszám a koronavírus járvány miatt alacsonyabb volt a megszokottnál, de így is hangulatos versenyt vívtak a megjelent csapatok az OSP futófolyosóján.

Kölyök Atlétikai, U9 korosztályban első helyen végzett a Soproni AC csapata, második lett a Bercsényi DSE, harmadik a Győri AC.

U11-ben a két győri egyesület, a Bercsényi DSE és a Győri Atlétikai Club atlétái nyertek „Győr vegyes – fehér” néven indított csapatukkal. Második helyen a Soproni AC atlétái vették át az ezüstérmet, míg a bronzéremnek a Győr vegyes – kék csapata örülhetett.

U13 korosztályban szintén Győr nyert, citromsárga mezben versenyzett csapatával. Második helyen a Soproni AC végzett, a másik soproni egyesülettel a SFAC csapatával szoros versenyt vívva: a holtversenyt a hosszú gátváltóban elért időeredmény döntötte el.

A verseny különlegességei közé tartozott a győri Bagolyvár Gyermekotthon több, mint 40 lakója számára szervezett adománygyűjtés is, melyre már negyedik éve Kószás Kriszta szervez meg az év utolsósó versenyére, így a gyermekek karácsonyi ajándékként kapják meg az adományokat! Köszönjük a remek fotókat Kapuyné Kasza Gyöngyinek, valamint a versenybírói csapat szokásosan színvonalas munkáját. 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.