Ikarusos sikerek a Mátyásföldi Repülőtéren

A nehéz helyzet ellenére sok lelkes fiatal vállalta az év utolsó szabadtéri versenyét. A Közép-Magyarország Régió mezeifutó verseny helyszíne a XVI. kerület határán elhelyezkedő, hajdani első magyar polgári repülőtéreként működő Mátyásföldi Repülőtér volt. A szervezők legfontosabb szempontja a biztonságos körülmények biztosítása volt, mindezek betartásával egy jó hangulatú versenyt sikerült ismét megrendezni. Összesen 112 fiatal atléta mérte össze tudását két korosztályban.

Az U11-es korosztály 1200 m-es távjának csapatversenyén a fiúknál hármas Ikarus-győzelem született, míg a lányoknál összesen két egység teljesítette a távot, itt szintén az rendező szakosztály csapatai kaphattak érmet. Az U13-as fiú csapatversenyben az Ikarus A és B csapatai mellett az UTE egysége nyert bronzérmet.

A lányoknál az első két helyet lemásolták az Ikarus atlétái, ebben a versenyben a Postás csapata szerezte meg a harmadik helyet.

A csapatverseny mellett az egyéni I-III. helyezettek is éremdíjazásban részesültek, ezen felül mindenki csokival, matricával, és talán a legfontosabb, hogy edzetten és egészségesen térhetett haza.

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.