Kettős Ikarus-győzelem hazai pályán

Október 18-án, az Ikarus BSE pályán 23 csapat résztvételével zajlott a Közép-Magyarórszág régió pálya II. versenye. Az időjárás szerencsére ismét kegyes volt, az egész héten tartó borús-esős idő vasárnapra kitisztult. A „fentiek” valamiért igencsak kedvelik a Sport XXI. rendszert, mert a 2014-es indulás óta mindig mefelelő körölmények várták a fiatal versenyzőket - reméljük így lesz ez a jövőben is.

A résztvevő két korosztály létszámának alakulásában érdekességként, egyben elgondolkodató tényként szeretném megjegyezni, hogy már nem először fordul elő az, hogy az U11-es korosztály létszáma nagyobb a versenyen, mint az U13-as korosztályé. (13-10). Remélhetőleg ez nem azt jelenti, hogy a 11-12 éves gyerekek már kezdenek létszámban fogyatkozni.

Az U11-es korosztály versenyében a dobogó mindhárom fokát kibérelték az Ikarus versenyzői. Az UTE csapata egy hajszállal maradt le a dobogóról, és elmondható, hogy a 2-4 hely között a legmimálisabb különbségek döntöttek. Az élmezőnyben az 5. helyezést III. ker TVE, a 6. helyet a Vasas csapata szerezte meg.

Az U13 korosztály versenyében magabiztos győzelmet aratott az Ikarus BSE A csapata. Ezüstérmes lett a Postás csapata, a dobogó harmadik fokára az Ikarus B csapata léphetett fel.

További sorrend az élmezőnyben: 4. UTE A, 5. BHSE, 6. Vasas

A versenysorozat november közepén folytatódik mezeifutó versennyel.

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.