Kiélezett, szoros versenyek veszprémi győzelmekkel

Kilenc U11-es és tíz U13-as csapat színvonalas versenyének adott otthont Veszprém. A Közép-Dunántúli Régióból öt egyesület indított csapatokat. A házigazda VEDAC négy, az ARAK Up. Akadémia öt, az SVSI négy, a Pápa és a Viadukt SE két-két csapata mellet mindegyik korcsoportban egy-egy vegyes csapatot is sikerült összeállítani. A fiatalabbaknál mindegyik szám megnyerésével győzedelmeskedett a VEDAC piros nyolcas alakulata, második és harmadik helyen is az ARAK egységei végeztek. A kiélezett versenyre jellemző, hogy hét versenyszám ellenére is holtverseny alakult ki a bronzéremért folyó csatában. Az SVSE "A" teamje is felállhatott a dobogó harmadik fokára.

Az idősebbeknél már az egyéni teljesítmény a csapateredmény alapja. Érdemes kiemelni a legtöbb pontot szerzett lányt, a biatorbágyi Lebics Orsolyát, aki 67 pontot gyűjtött. Csapatban az SVSE sikeréhez nem férhetett kétség, második helyen az ARAK narancssárga, harmadikon a VEDAC piros csapata végzett, egyetlen ponttal megelőzve a Viadukt SE-t. A 60 méteres sprintfutást és a távolugrást mindenki választotta, érdekes hogy a diszkoszvetést többen preferálták, mint a súlylökést. A győztes SVSE az 1200 méteres akadályban szerezte a legtöbb pontot.
A jó szervezés ellenére estébe nyúló versenyen, a gyermekek örültek a jó időnek, a versenynek és persze a matricáknak, érmeknek is.

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.