Pápai randevú

A Közép-dunántúli Régió szakosztályait első alkalommal látta vendégül Pápa. A sportcsarnok kiváló helyszíne a Sport XXI. program terematlétikai versenyének. A rendezők maximális erőbedobással igazolták, hogy a jövőben is lehet rájuk számítani. Az előnevezések alapján 6 pályával várták a csapatokat.

A sprintváltó, váltott láb szökdelés, medicinlabda-dobás és hosszú gátváltó már begyakorolt számok. A keresztszökdelés új kihívást jelentett mindenki számára. A 9-10 éveseknél négy egyesület 10 csapattal szerepelt. Az öt versenyszámot két futamra osztva teljesítették a gyerkőcök. Az idősebbek 12 csapata is pont két csoportban rajtolhatott.

Az igen szoros, helyenként kiélezett küzdelmek jó hangulatot varázsoltak a sportcsarnokba. A helyi média is mutatott érdeklődést a rendezvény iránt. Ennek, illetve a presztízscsatáknak köszönhetően a verseny heve a fiatalokról a hozzátartozókra, edzőkre is átragadt.

A verseny gyorsan, nagyon gördülékenyen lezajlott. Az eredményhirdetésre másfél órán belül sor kerülhetett. A gyermekek örömmel fogadták az érmeket, matricákat, csokikat!

A jegyzőkönyv véglegesítése a versenyt követően némi korrekcióra szorult, de ezt minden érintett elfogadta.

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.