Soproni Atlétikai Club sikerei a mezei futóversenyen

Gyönyörű őszi napsütéses időben Győr fogadta az Észak-dunántúli régió mezei futóit. A versenyt a Kölyök Atlétikai korosztály nyitotta, őket követte az U11 és az U13 korosztály. Közel 110 gyermek versenyzett az Aranyparton kialakított 800 méteres körön, ahol az eredmények a következőképpen alakultak:

Kölyök Atlétika (800m):

Egyéni lány:

Tóth Gréta (SAC)
Horváth Blanka (MAC)
Hidy Teréz (SAC)

Egyéni fiú:

Kelemen Bendegúz (SAC)
Lőrincz Áron (Bercsényi DSE)
Győri Márton (SAC)

U11 korosztályban szintén a Soproni AC csapata volt a legjobb, második helyen a Bercsényi DSE „A”, harmadik helyen a Bercsényi DSE „B” csapata végzett.

U11 (1600m):

Egyéni lány:

Koch Nóra (SAC)
Kammerlander Viola (SAC)
Kozma Borbála (GYAC)

Egyéni fiú:

Moser Barnabás (SAC)
Hidy Krisztián (SAC)
Kovács Bálint (Bercsényi DSE)

U13 korosztályban ismétlődött a KA sorrendje: nyert a Soproni AC, ezüstérmes lett a Győri AC, míg a bronzérem a Bercsényi DSE atlétáinak nyakába került.

U13 (2400m):

Egyéni lány:

Tóka Zsófia (SAC)
Fekete Sára (GYAC)
Gyenge Tündér (SAC)

Egyéni fiú:

Kádár Lőrinc (SAC)
Boros Máté (GYAC)
Bokros Bulcsú (Bercsényi DSE)

A versenyen részt vettek még a SFAC és a Mosonmagyaróvári AC atlétái is akik sajnos a vírus miatti karantén kötelezettségek okán nem tudtak teljes csapatot kiállítani, azonban becsülendő, hogy a móvári és a soproni kollégák így is Győrbe utaztak, és versenyeztették atlétáikat. A verseny végén egyéniben és csapatban is éremmel díjazták az 1-3 helyezetteket, emellett minden résztvevő csokit és Sport XXI. matricát vehetett át. A dobogósok az érmek mellett értékes ajándékoknak is örülhettek, melyet a szervező egyesület szponzora Lajtmann Zsolt (Horn Magyarország Kft.) ajánlott fel a versenyzőknek. A gördülékeny lebonyolítását Kószás Kriszta irányításával a Bercsényi DSE és a Győri Atlétikai Club atlétái és edzői segítették. 

Kölyök Atlétikai (U9) korosztályban három teljes csapat indult: nagy fölénnyel nyert a Soproni AC csapata, őket követte a Győri AC majd a Bercsényi DSE a második és harmadik helyen.

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.