Sport XXI. teremverseny Mosonmagyaróváron (Videó+Galéria)

2020. január 11-én először rendezett Sport XXI. teremversenyt a Mosonmagyaróvári Atlétika Club. Az Észak-dunántúli régióból 15 csapat érkezett a város 2017-ben létesített sportcsarnokába, mely méltó helyszínt biztosított a versenynek.  Az UFM Aréna adottságait kihasználva egyszerre 8 csapat teljesíthette az ugró- és dobószámokat, így a verseny nagyon pörgősen zajlott. A sprint/szlalom váltóban 2-2 fordulóban mérték össze gyorsaságukat az U11-es, majd az U13-as atléták, ezután kétféle medicindobás és a hármas/ötösugrás következett. A zárószámként megrendezett hosszú gátváltóba minden erejüket beleadva harcoltak a csapatok. A szurkolók hangos biztatásától visszhangzott a sportlétesítmény. A versenyszám végén izgatottan várták a végső eredményeket mind a csapatok, mind pedig a nagy számú szurkolótábor.

Az U11-es korosztályban a Bokodi SE csapata győzedelmeskedett, a 2. helyezett TSC-Geotech “A” csapata és a 3. helyezett Horn-Bercsényi DSE versenyzői előtt. Az U13-as korosztályban nagyon szoros küzdelem bontakozott ki. Az aranyérmet a Horn-Bercsényi fehér csapata szerezte meg, 1 ponttal lemaradva ezüstéremmel térhetett haza a Győri AC sárga csapata, őket fél ponttal követte a bronzérmes TSC-Geotech “A” csapata.

A több, mint 120 atlétát megmozgató verseny zökkenőmentes lebonyolításában nagy szerepe volt a Mosonmagyaróvári Atlétika Club kis és nagy, jelenlegi és volt atlétáinak, a segítőkész szülőknek, valamint a club életét szervező munkatársaknak, akik nélkül nem lehetett volna ilyen sikeres ez az esemény.

Fotók itt.

Videó itt.

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.