Sportfelszereléseket adtunk át a Magyar Paralimpiai Bizottságnak

Örömteli pillanatok színhelye volt tegnap a Magyar Sport Háza: több doboznyi adidas márkájú felszerelést és melegítőcipőt adott át a Magyar Atlétikai Szövetség az ugyanebben az épületben székelő Magyar Paralimpiai Bizottság részére. Csak három emelettel költöztek lejjebb a sportruházati cikkek, és nagy örömmel fogadták őket.

„Nagyon szépen köszönjük a segítséget. Nagyon jó a viszonyunk a Magyar Atlétikai Szövetséggel, jó, hogy a parasportolókra is mindig gondol, ami megmutatkozott abban is, hogy a világbajnokságunkról tavaly már szinte élőben közölte az eredményeket, és az év atlétái ünnepségen is ott lehettek a legjobbjaink. Ebbe a folyamatba illik bele, hogy a MASZ felszerelésekkel is segíti a parasportolókat, a most kapottak jól jönnek a világversenyekre való felkészülésre, a paralimpiára, ahova már három kvótásunk van atlétikában Ekler Luca és a Biacsi ikrek, Bernadett és Ilona személyében. Bár a jövő évi kvalifikáció még nem tisztázódott, a ranglistás helyek alapján további három kvótával számolunk” – tudtuk meg Urr Anitától, az MPB főtitkárától, aki egyébként maga is atléta volt, 800 méteren 2:08.14 az egyéni csúcsa.

„Szerencsére találtunk olyan sportruházatot, amit úgy ítéltünk meg, hogy más talán jobban tud hasznosítani, és adta magát az ötlet, hogy a Magyar Paralimpiai Bizottságnak adományozzuk” – mondta a válogatott sportfelszerelések tulajdonosváltásáról sportszakmai igazgatónk, Kámán Bálint.

Meggyőződésünk, hogy jó kezekbe kerültek.

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.