Szolnoki győzelmek Békéscsabán

Hosszú kényszerszünet után, remek idő fogadta a Sport XXI. pályaverseny résztvevőit Békéscsabán. A verseny jó hangulatban zajlott.

 

A MASZ által kiírt versenynaptárba nehezen lehetett beilleszteni a Sport XXI-es programot, ezért a pénteki nap nem volt mindenkinek megfelelő. A másik akadály, amibe ütköztünk az a Covid-19. A vírus megjelenése nehezítette az edzők, testnevelők munkáját és ez a csapatok számán volt leginkább érezhető. Számos iskola és egyesület nem tudott sajnos kiállítani, vagy elhozni csapatot/ csapatokat.

Összesen 88 gyermek mérte össze tudását a jól megszervezett és lebonyolított versenysorozat második állomásán. Az U13-as korosztálynál 7 egyesület versengett a dobogó legfelső fokáért, míg a kicsiknél (U11-eknél) 4 egyesület delegálta legjobbjait. Mind a két korosztályban Szolnoki SC-SI Széchenyi csapata nyerte torony magasan a versenyt. A nagyok versenyében a második helyet szintén a Szolnoki SC-SI ,,A” csapata szerezte meg, míg a dobogó harmadik fokára a Békéscsabai AC ,,B” csapata állhatott fel. Az U11-es csoportban az értékes második helyet a hazai egyesület szerezte meg, a bronzérmet pedig a Törökszentmiklós csapata vihette haza.

 

A gyerekek a verseny végén apró ajándékokkal térhettek haza: kis üdítő, csokoládé, könyvjelző, illetve Márton Anita által dedikált matrica.

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.