Újból Győrben a Sport XXI.

Október 17-én ismét Győrben versenyeztek a Nyugat-Dunántúli Régió csapatai. A szombati napot a 2012-ben és később született, U9 korosztályú atléták nyitották meg, akik Forma 1-es váltóban, sípoló labda dobásban, békaugrásban és 5 perces állóképességi futásban mérték össze tudásukat. Első helyen végzett a Győri AC törpék csapata, ezüstérmet nyert a Horn-Bercsényi DSE, míg a Győri AC manók csapata a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott fel. A verseny végén mindenki csokit, ceruzatartót és névre szóló KA oklevelet vehetett át.

A legkisebbek után az U11 és az U13 korosztály kezdte meg a versenyzést. U11-ben sprintváltóban, gátváltóban, távol-, és rúdugrásban, hajításban, lökésben és 800 méteres akadályfutásban küzdöttek a csapatok a pontokért. A versenyt a Horn-Bercsényi DSE csapata nyerte, őket két soproni egyesület követte: ezüstérmet nyert a Soproni AC csapata, harmadik helyen pedig a Soproni FAC végzett. U13 korosztályban szintén a Horn-Bercsényi DSE csapata vihette haza az aranyérmet 392 ponttal. Második helyen a Győri AC kék csapata végzett 365 ponttal, míg 336 pontot szerezve a Soproni AC csapata lett a bronzérmes.

A verseny végén mindenki csokit és Sport XXI-es matricát vehetett át, a dobogósok az érmek mellett értékes ajándékoknak is örülhettek, melyet a szervező egyesület szponzora Lajtmann Zsolt (Horn Magyarország Kft.) ajánlott fel a versenyzőknek. A verseny gördülékeny lebonyolítását Kószás Kriszta irányításával ismét a Bercsényi DSE idősebb korosztályú atlétái segítették, a nagyszerű fotókat pedig Kapuyné Kasza Gyöngyi készítette.

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.