Újra kettős kazincbarcikai győzelem

Először rendezett pályaversenyt a csapatoknak az Egri Sportiskola. A szeptemberi Sport XXI- es pályabajnoksághoz hasonlóan a három egyesület, az MVSI, az Egri SE és a KVSE hét csapata állt rajthoz. Sajnos Egerben a tankerület ugyanúgy, mint a régió többi városában nem támogatja a versenyeztetést, így annak örültünk, hogy együtt sportolhatnak és versenyezhetnek a régió atléta palántái.

Sprintváltóval kezdtek a kicsik, majd a 60 méteres gátfutással folytatták a nagyobbak. Ezután, a sprint-szlalom váltóval folytatták az U11-esek. A verseny körforgásos rendszerben zajlott, így az összes csapat egyszerre végezte a gyakorlatokat, gyorsan, pörgősen követték egymást az események. Az U13-as korosztályban a legtöbben a 60 gát, hármasugrás, magasugrás és kislabdahajítás változatot választották. Az állóképességi számokban már igazi nyári kánikula volt, ami nagy kihívás volt a kis atlétáknak, de kiválóan helytálltak, nagyszerűen versenyeztek.

Az U11-es és az U13-asok versenyében is a KVSE csapat nyert, a második és harmadik helyeken osztoztak a házigazda egriek és a miskolci csapatok. A hét csapatból álló, lelkes versenyzői gárda egy rangos versennyel zárta a pályaversenyeket.

Bízunk benne, hogy változik a járványügyi helyzet és megrendezhetjük a következő mezei és terembajnokságot is.

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.