Várva várt szeptemberi pályaverseny, kettős kazincbarcikai győzelem

Több mint fél év után végre újból atlétika versenyt rendeztek Miskolcon, az Atlétikai Centrumban a járványügyi szabályok betartásával, nyári kánikulában. A Sport XXI. pályaverseny miskolci megmérettetésén a Kazincbarcika csapata az U11-es és U13-as korosztályban is magabiztos versenyzéssel állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

A gátváltóval kezdődött az U11-esek, majd a 60m-es síkfutással folytatódott az U13-asok versenye. A kisebbeknek az ügyességi számok közül a távolugrás és a rúdugrás került lebonyolításra, a dobószámoknál pedig a kislabdadobás és a lökés szerepelt a programban. A nagyobbaknál legtöbben a 60m síkfutást és a távolugrást választották. Eredményükkel kiemelkedtek a mezőnyből Fricz Sándor Eger, Lévi Krisztián, Hanász Vanda KVSE, Tóth Hanna és Balázs Anna a Miskolci Sportiskola versenyzői. Az ügyességi versenyszámokat körforgásszerűen rendeztük meg, majd a végén került sor a 8x50m-es váltó futásra és a sprintváltóra. A verseny lezárása az akadályfutó blokk volt, ahol a kicsik valamennyien lefutották a 800m akadályt, míg az U13 korosztály atlétái 1200m-en mérték össze tudásukat.

A gyerekek és edzőik már nagyon várták a megmérettetést, ahol három egyesület csapata mérte össze felkészültségét.

Mindkét korosztályban kazincbarcikai siker született. U11-ben második a miskolci, harmadik az egri, U13-ban pedig az Eger SE végzett a második, a Miskolci Sportiskola pedig a harmadik helyen.

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.