12 csapat szoros versenye Székesfehérváron

 

Színvonalas versenyt vívtak a Közép Dunántúli Régió egyesületei az őszi fordulóban. Tizenhárom csapat nevezett, de sajnos a Pápa AC csapatából többen karanténba kerültek, emiatt nem tudtak eljönni a versenyre.

Amióta két megye alkotja a régiót, ezen a versenyen indult a legtöbb csapat. Köszönhető ez egy új klub, a martonvásári Havasi Gyopár futó egyesületnek is, akik először szerepeltek a Sport XXI. versenyrendszerben. Természetesen a régió hagyományosan nagy létszámmal szereplő egyesületei indították a legtöbb csapatot. az ARAK négy, a VEDAC három, az SVSE két csapatot is rajtoltatott annak ellenére, hogy városi, megyei mezei és országos ügyességi csapatbajnokságok is a héten kerültek a diákolimpián megrendezésre! Vegyes csapat is kialakításra került a tartalékokból.

A 60 méteres síkfutásban, az ötösugrásban, és a diszkoszvetésben szinte mindenki indult. Érdekesség, hogy a negyedik egyéni versenyszámnak, sokkal többen választották az 1200 méteres akadályfutást, mint a súlylökést.

A végső győzelmet a VEDAC piros csapata szoros csatában vitte el, két versenyzőjük is kiemelkedő pontszámot, Esső Ádám 67, Eichberger Ádám 64 ért el. Ezüstérmes az SVSE, bronzérmes az ARAK narancs csapata lett.

 

Kapcsolódó verseny: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.