2021-ben is aktív a Sport XXI Program

A 2021-es versenyévre az utánpótlás korosztályok módosultak annak érdekében, hogy egységes és átlátható rendszer szülessen. Ez alól a Sport XXI program korosztályai sem maradtak ki. Így 2021-től a 2010-2011-ben született gyerekek alkotják a Sport XXI program U12 elnevezésű korosztályát.

Ennek a korcsoportnak az első versenyére 2021.03.20-án került sor egy szabadtéri “teremverseny” formájában. A szokatlan elnevezés és időpont a mára már a mindennapjainkat teljesen átszövő pandémiás időszaknak köszönhető. Annak érdekében, hogy minél kisebb legyen az egymás megfertőzésének lehetősége, a terem időszakhoz köthető feladatok verseny formában való lebonyolítását kivittük szabadtérre.

Az elmúlt hetek emelkedő fertőzöttségi száma miatt kevesebb egyesület tudta magát képviseltetni u12-es csapataival. Ettől függetlenül egy gyors, jó hangulatú versenyen mérték össze a megjelenő fiatal atléták képességeiket.

A dobogó legfelső fokára állhatott fel a Csepeli DAC csapata, második helyen zárt a Veresegyház VSK és a harmadik helyet szerezte meg a Városi Sportegyesület Dunakeszi gárdája.

Ezúton is köszönjük a szülőknek és kollégáknak a bizalmat, hogy ebben a nehéz időszakban is elhozták gyermekeiket a versenyre.

ÉMR Koordinátor

Kovács Zoltán

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.