Indul a verseny az év legjobb atlétika fotójáért

Idén decemberben adja át a World Athletics a legjobb atlétikai fotónak járó díjat, amelyet a múlt héten elhunyt fotós, Jean-Pierre Durand emlékének szentelnek.

Az egyik legtermékenyebb sportfotós számos WA Series eseményen vett részt, és egyebek mellett ő készítette egyik legismertebb atlétánk, Krizsán Xénia götzisi képeit, ahol Xéni országos csúccsal lett aranyérmes.

A fotóversenyre bármelyik profi fotós benevezhet, aki részt vett idén valamelyik atlétikai versenyen. A nevezett képet a waphotoaward@worldathletics.org email címre kell elküldeni, továbbá meg kell adni a képaláírást, a fénykép készítésének dátumát, valamint a kép technikai részleteit.

A fotók nem lehetnek 5MB-nál nagyobbak, a nevezési határidő: november 6-a, szombat dél. A szakértői zsűri értékelése után kiválasztják a 25 legjobb képet, melyeket egy digitális kiállítás keretében mutatnak be november 22-én. Ezekből választják majd ki a három legjobbat, a nyertest pedig a World Athletics Awards, azaz az év atlétái díjátadó műsora alatt jelentik be.

fotó: Phil Cole / Getty Images

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.