Jön a 126. Atlétikai Magyar Bajnokság második napja

Vasárnap folytatódik a debreceni Gyulai István Atlétikai Stadionban megrendezésre kerülő 126. Atlétikai Magyar Bajnokság.

Kora délelőtt az 5000 méteres gyaloglást már lebonyolították. A nők versenyében a 20 kilométeres gyaloglásban egyaránt tokiói kijutást érő helyen álló Madarász Viktória és Kovács Barbara végeztek az első két helyen. Az UTE atlétája idei legjobbjával (21:56.37) győzött, mögötte a békéscsabai Kovács új egyéni csúcsot gyalogolt (22:19.06). A harmadik helyen a BHSE versenyzője, Récsei Rita (23:22.70) ért célba.

A férfiaknál a honvédos Srp Miklós (21:00.80 - SB) lett az aranyérmes, mögötte Tokodi Dávid (21:33.18 - SB) és Tóth Norbert (22:39.99) zártak.

A délutáni program a férfiak kalapácsvetésével kezdődik majd 12:15-kor. Ahogyan a teljes, közel nyolc órán át tartó program többi részét, úgy ennek a versenyszámnak az eseményeit is YouTube-csatornánkon élőben követhetik majd figyelemmel.

Emellett érdemes lesz követni a Facebook és az Instagram oldalunkat is, ahol szintén friss információkkal látjuk majd el a rajongókat, az atletika.hu oldalán pedig mindkét nap végén részletes összefoglalóval jelentkezünk.

Mégis, aki teheti, annak inkább azt javasoljuk, hogy jöjjön ki a debreceni Gyulai István Atlétikai Stadionba, és szurkoljon személyesen az olimpiai részvételért küzdő atlétáinknak! A 126. Atlétikai Magyar Bajnokságra a belépés ingyenes, de védettségi igazolványhoz kötött!

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.