KAC-os siker az évadzárón

Szeged rendezte a 2021. évi utolsó Sport XXI versenyét. Sajnos a régió mezőnyét a különböző korlátozások sem kímélték, csak a halasi csapat utazott el a megmérettetésre. A helyiek viszont két klubbal is képviselték magukat. A házigazda SZVSE és az újonnan alakult Szegedi Rekreációs SC mellett egy „All Stars” csapattal alakult ki a 4 csapatos mezőny.

Rögtön az első versenyszámban, a SPRINT VÁLTÓ-ban 3 tized döntött az első és a harmadik helyezett között. SZVSE, SZRSC, KAC sorrend alakult ki. A SPRINT-GÁT VÁLTÓ, a SZÖKDELŐ VÁLTÓ, a MEDICIN DOBÁS és a HOSSZÚGÁT VÁLTÓ versenyszámokban viszont halasi siker született, így ők vehették át a megérdemelt aranyérmet. Második a SZVSE, harmadik a Szegedi RSC, míg az All Stars csapata is bronzérmet kapott az olimpikon Márton Anitától.

Szeretném kiemelni a kiváló rendezést. Guba Pálné Györgyike és a SZVSE dobó atlétái kifogástalanul rendezték meg a versenyt. Az én tisztem csupán az eredményhirdetésnél adódott. Elköszöntünk a „végzős” 2010-esektől, akik januártól az ÚJONCOK között folytatják a versenyzést. Megköszöntem az egész éves munkát az edző kollégáknak, és üzentem a szülőknek, akik nélkül ez a korcsoport nem tudna edzésre járni. Remélem a következő évben is jó hangulatú versenyeket szervezhetünk, és a részvételt sem fogja gátolni betegség vagy járvány!

Szloboda Mihály
Alföldi Régió koordinátor

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.