Legyél Te is atlétikai versenybíró és vegyél részt a Budapest 2023 Atlétikai Világbajnokságon!

Budapest 2023 atlétikai stadion

A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) ALAPSZINTŰ (III./II. osztályú) atlétikai versenybírói tanfolyamot szervez 2021. február végi kezdéssel!

Ha korábban atletizáltál, vagy csak szereted az atlétikát és megtapasztalnád, hogy milyen feladatokkal jár egy verseny komplett lebonyolítása, akkor ne hagyd ki a lehetőséget és csatlakozz a MASZ versenybírói csapatához! Ha ügyes vagy, akár a Budapest 2023 Atlétikai Világbajnokságon is benne lehetsz a csapatban!

A versenybírói minősítés megszerzésének feltétele a 2021. április 9-i írásbeli és 16-17-i szóbeli online vizsgák sikeres teljesítése és legalább 6 óra időtartamú gyakorlati versenybíráskodás valamely MASZ által szervezett versenyen. A vizsgát megelőzően 2021. március második felében egy 3 órás online kötelező konzultációra kerül sor.

A tanfolyamon történő részvétel feltétele a tanfolyam vizsganapjáig betöltött 16. életév. A tanfolyamra azon III. osztályú versenybírók jelentkezését is várjuk, akik II. osztályú minősítést szeretnének szerezni.

A részvétel térítésmentes, a tanfolyam tananyagát (ami közel 13 órányi többször is visszanézhető videós tananyag) és a részvételi díjat a MASZ biztosítja. Felhívjuk a figyelmet, hogy a versenybírók a munkájukért díjazást kapnak!

Jelentkezési lap elérhetősége:  https://forms.gle/vBnFQCYFtmDUizM87 (A jelentkezésnél gmail-es e-mail címet kérünk megadni, ha esetleg nincs, kérjük, hozz létre egyet.)

Jelentkezési határidő: 2021. február 28.

Egyúttal kérjük szépen a versenybírókat, hogy töltsék ki a mellékelt kérdőívet, mert csak ezután tudunk bárkit is meghívni a versenyekre. A kitöltés mindössze 5 perc, de nagyon fontos, mert számítunk rátok! Köszönjük!

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.