A MASZ támogatásával megvalósul és kibővül a Fedettpályás Budapest Bajnokság

Fedettpályás Budapest Bajnokság
Egynapos verseny helyett egy nagyobb, egész hétvégén át tartó viadalra kerül sor január végén.

Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke azt mondta, sokat gondolkodtak azon, hogyan segíthetnének a sportág járvány miatt nehezebb helyzetbe kerülő versenyszervezőin: „A kérdés az volt, hogyan tudnánk elérni, hogy a versenynaptár ne lássa kárát ennek a nehéz helyzetnek. Az a célunk, hogy ne maradjon el egyetlen verseny sem, de még a programot se kelljen csökkenteni.

"Minden alkalmat meg kell ragadnunk arra, hogy lehetőséget adjunk a versenyzőinknek a szereplésre."

Miután láttuk, hogy a Budapesti Atlétikai Szövetség nagyon nehéz helyzetben van, az a döntés született, hogy átvállaljuk a Fedettpályás Budapest Bajnokság rendezésének költségeit. Jó érzés, hogy van egy jó együttműködés, ha tudunk, akkor segíteni kell. Köszönöm a szövetség vezetőségének, hogy partner volt ebben az elképzelésben” – mondta az elnök, hangsúlyozva a szervezet támogatását a sportág szereplői felé.

„Idén szűkebb anyagi forrásból tudunk gazdálkodni, ezért a Magyar Atlétikai Szövetséggel közösen kerül sor ennek a több mint fél évszázados rendezvénynek a lebonyolítására. Mivel a MASZ átvállalta a költségek teljes részét, egy kisebb egynapos verseny helyett nagyobb, kétnapos viadalt tudunk majd tartani” – mondta Sátor László, a Budapesti Atlétikai Szövetség főtitkára.

A Fedettpályás Budapest Bajnokság január 30-án és 31-én lesz a BOK Csarnokban. A versenyprogram és a kiírás hamarosan elérhető lesz az atletika.hu-n.

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.