Még lehet nevezni a Gyulai István Memorial országos versenyszámaira

Máté Tamás

A július 6-án, Székesfehérváron megrendezésre kerülő Gyulai István Memorialon négy olyan versenyszám is lesz, amire a szervezők június 28-án hétfő este 23:59-ig várják a hazai atléták nevezését.

A négy országos versenyszám, amiben a magyar versenyzők nevezése lehetséges, a következő:

- női 200 méter
- női 800 méter
- férfi 100 méter
- férfi 400 méter

A férfi 100 méterben maximum két, a többi számban egy futam lebonyolítására van lehetőség, nevezni a MIR-ben, a szokásos módon lehet.

A nevezés ezekre a versenyszámokra június 28-án, hétfőn este 23:59-kor zárul. Nevezési díj egyetlen versenyszámra sincs. A nevezések elfogadásánál a 2020/2021. évi eredmények alapján a legjobb hiteles időeredményeket vesszük figyelembe.

Minden magyar, országos versenyszámban résztvevő versenyzőnek lehetősége van az edzője (1 fő) előzetes akkreditálására, amit e-mailben kell jelezni a versenyiroda@atletika.hu címen a nevezéssel egy időben, de legkésőbb június 29. kedd 12 óráig az edző nevének megadásával.

A nevezés mellett a „függőben” megjelölés azt jelzi, hogy a versenyző várólistán van. Amennyiben a versenyző mégsem tud részt venni a versenyen, kérjük, hogy minél hamarabb jelezze azt a MASZ Versenyiroda felé a futamok várólistáról történő feltöltése miatt!

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.