Sport XXI. ÉNY-Dunántúli Régió Mezei, 2021.11.07., Környe

 

Remek időjárási körülmények között rendezte meg a TSC- Geotech csapata Reichnach Ferenc vezetésével az idei őszi mezei futóversenyt az U12-es korosztálynak.

A versenyen 4 egyesület képviseltette magát: TSC- Geotech, Győri AC, Footour SE és a Mosonmagyaróvári AC

A fiúk és a lányok külön futották le a 2000 méteres távot. Szabó Benjamin személyében mindkét mezőnynek profi felvezetője volt.

A lányok versenyét a Győri AC versenyzője Kozma Borbála magabiztosan nyerte a két Footour SE remek futója előtt. Második helyen Ádám Bíborka, harmadik helyen Somogyi Borka végzett.

A fiúk versenyét is a GYAC atlétája Kovács Bálint nyerte és a második helyen ismét Footouros versenyző Farkas Ádám ért célba, de itt a harmadik helyre egy TSC-Geoteches versenyző Cop Damián futott be.

A csapatversenyben szoros küzdelem alakult ki. Első helyet 40 ponttal a Footour SE csapata szerezte meg. Csapattagok: Ádám Bíborka, Somogyi Borka, Barsi Adél, Benedek-Tóth Zsófia, Farkas Ádám, Perger Dániel, Perger Ádám, Benedek-Tóth Ádám

Második helyre 43 ponttal a Győri Atlétikai Club csapata futotta fel magát. Csapattagok: Kozma Borbála, Vincze Boróka, Füke Gréta, Holczer Anett, Prettenhoffer Nóra, Kovács Bálint
Rádly Csongor, Bokor Ámon Ágoston

A dobogó harmadik fokára 102 ponttal a TSC-Geotech csapata állhatott fel. Csapattagok: Boczonádi Anna, Stavarsz Barbara, Sárközi Lilien, Nagy Hanna, Cop Damián, Háder Zsombor, Kriszt Márk, Ujfalusi Bence

A legközelebbi megmérettetés december 4.-én Győrben már teremben lesz, ahol elköszönünk a „kiöregedő” Sport XXI-es atlétáktól!

 

Kapcsolódó verseny: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.