Sport XXI. program Dél-Dunántúl régió csapat pályaverseny, I. forduló

Május 27.-én, Szekszárdon került sor a Sport XXI. program Dél-Dunántúl régió csapat pályaversenyének I. fordulójára.

Kilenc 8 fős csapat versenyzett a meleg nyárias időben a jól előkészített pályán. Az U12-es korosztály atlétái négy versenyszámot választhattak a 60 méteres gátfutás, az 1600 méter síkfutás, magasugrás, távolugrás és a kislabdahajítás közül.

Már attól mindenki nagyon boldog volt, hogy végre ismét versenyezhettek. A 2010-11-es születésű gyerekek nagy hévvel vetették magukat a versenybe. A győzelmet a KASI 1-es számú csapata szerezte meg 448 ponttal. Második helyen végzett a DOVASE, bronzérmes lett a Szekszárdi Sportközpont kék csapata. 20 – vagyis maximális – pontot ért el Deli Dominik (DOVASE) 1600 méteres síkfutásban és kislabdahajításban, Csontos Ralf (KASI) kislabdahajításban, Pénzes Alíz (KASI) 1600 méteres síkfutásban, Schmidt Nóra (KASI) és Bogenfürszt Zsófia (KASI) 60 méteres gátfutásban, és Rend Kincső (Szekszárdi Sportközpont) magasugrásban.

Az eredményhirdetésnél minden versenyző kapott matricát és az Eckert családi gazdaság jóvoltából gyümölcslevet is. A versenyt XXI. századivá varázsolta a Sportélmény Alapítvány által vásárolt fényreklám is.

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.