XXI. Mezei együtt a 49. Rajkai Kerékgyártó Emlékversennyel a Kelet-Magyarországi Régió őszi versenyén

 

Jó hideg idő, (2-3 fok) és őszi nap, november13-án, szombaton a Debreceni Nagy erdőben rendezett Sport XXI. mezei versenyen.

A versenyre érkezőket a Debreceni Polgárőr Egyesület munkatársai ellenőrizték az edzőket, kísérőket, gyerekeket, hogy rendelkeznek e védettségi igazolással.

A versenyközpont és pálya a Nagyerdőben a szokásos mezei terepen, a 49. Rajkai Emlékversennyel együtt került lebonyolításra, mely jó ötlet volt ismét, hisz a gyerekek láthatták a felnőttek versenyeit. A verseny az emlékverseny jóvoltából színvonalas körülmények között került megrendezésre.

A verseny technikai hátterét a Debreceni Sportcentrum segítette házigazdaként.

A külső körülmények is jók voltak a gyerekeknek, hisz a versenypálya 1500m homokos, dombos, erdei utak jelentettek kihívást a keleti régió gyerek atlétáinak. A versenyszámok befejezésével azonnal eredményt hirdetünk és a csapatok gyorsan haza tudtak utazni.

A csapatversenynél  az iskolai kategóriában a Debreceni Dózsa iskola míg az egyesületeknél a Újvárosiak csapatai szerezték meg a győzelmet.

Egyéniben 1–3 helyezettek lettek  a Hajdú Gréta, Bakó Zsófia, Beke Adrienn, leányoknál, míg a, fiuknál  Izsák Csaba, lengyel Levente, Petkes Máté versenyzők.

Jutott érem és kupa a MASZ jóvoltából az egyesületi kategóriának, míg a 49. Rajkai Emlékverseny szervező bizottsága pedig az egyéni versenyzőknek és iskolai csapatoknak biztosította..

Célba érkezéskor alma, meleg tea és csokoládé várta a gyerekeket.

A versenyt a Hajdú Bihar megyei és Debrecen Városi Atlétikai Közhasznú Egyesület és a Bihari Atlétabírók Versenybírói bonyolították le, köszönjük.

Gratulálunk a résztvevő szakosztályoknak, iskoláknak, versenyzőknek, edzőiknek, testnevelőknek az elért eredményekhez és hogy ebben a rendkívüli hidegben is ilyen nagy létszámban vettek részt a versenyen..

Folytatjuk.  Hisz a decemberi terematlétikai versenyt 2021.12.04-én, Nyíregyházán az új atlétikai csarnokban rendezhetjük a NYSC-SI - nek köszönhetően amennyiben a vírushelyzet nem szól közbe.

Debrecen, 2021. november 13.

Nagy Tibor
Koordinátor

 

Kapcsolódó verseny: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.