20 oldalnyi atlétika az Utánpótlássport.hu 2021-es évkönyvében

Már-már hagyomány, hogy az Utánpótlássport.hu szerkesztősége kiadja az évkönyvét benne az előző esztendő legnagyobb magyar utánpótlássikereivel.

„Csúcsteljesítményből nem volt hiány” – hirdeti a tavalyi évnek a legnagyobb, fiatal atléták által elért sportsikereit összegyűjtő könyv atlétikára vonatkozó részének összefoglaló címe. A kötet kiemeli, hogy a mieink három világversenyről is hazahoztak érmet, érmeket.

2021-ben Farkas Petra és Palkovits István U23-as Európa-bajnoki győzelme mellett Varga Gréta U20-as Eb-ezüstérme, Szűcs Szabina és Tóth Anna U20-as vb-bronzérme is a nemzetközi sikerek közé tartoztak.

Jó egy helyen látni nem csak ezen nagy nemzetközi megmérettetések dobogósait, hanem azt a megannyi korosztályos magyar csúcsot is, amit a fiatalok átírtak. Több mint egy tucat olyan eredményt értek el atlétáink, mint amilyet előtte még hazai versenyzőktől nem láthattunk.

A kötetben Molnár Jankával, Varga Grétával és Palkovits Istvánnal készült korábbi interjúkat is felelevenítenek. Továbbá újdonság, hogy minden sportág évösszefoglalóit követően egy-egy oldalnyi QR-kódot is megtalálhatunk, ami az Utánpótlássport.hu YouTube-csatornájára vezet egy-egy érdekes videoriporthoz.

Az évkönyvet a valamivel „szárazabb” eredmények zárják, ami legalább olyan fontos emléket állítva összegyűjti nem csak a hazai országos bajnokságok és nemzetközi versenyek eredményeit, de a külföldi világesemények összes dobogós helyezettjeit is.

A könyv megrendelhető IDE KATTINTVA!

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.