Baji Balázs és számos érdekesség a Nagy Sportágválasztón

Érdemes lesz az atlétika standját felkeresni 2022 első Nagy Sportágválasztóján, mert számos kedvcsináló program várja a sportok királynője iránt érdeklődő gyerekeket és szülőket.

Több mint 100 sportág, több mint 20 hangszer, 20 000 látogató, olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolók, neves zenészek, szakképzett oktatók. Ez mind a Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó, amely május 27-28-án pénteken és szombaton 9 és 17 óra között várja a látogatókat a Merkapt Sportközpontban (Budapest, X. kerület, Maglódi út 12/A).

A sportági helyszíneken szakképzett edzők segítségével lehetőség nyílik a kitelepülő sportágak kipróbálására, valamint bemutatók, nyílt edzések formájában a közönség az alapokon túl is beleláthat egy-egy mozgásforma világába. Ezen felül az eseményen a látogatók találkozhatnak, sőt együtt is sportolhatnak a megjelenő olimpikonokkal, élsportolókkal.

Az atlétikához Baji Balázzsal, világbajnoki bronzérmes gátfutónk jóvoltából kaphatnak kedvet a gyerekek, a szülők pedig személyében egy világszerte elismert sportolótól kaphatnak iránymutatást, hogy gyerekük számára miért a sportok királynője a legjobb választás.

„Mindenkiben ott van az atléta. Az élménycentrikus mozgásformák segítségével felkészítünk az atlétikai mozgásokra, ami az egyik legnagyobb szupererő, amivel rendelkezhetsz, hiszen minden sport alapja az atlétika. A felkészítés után egyszerűen specializálódhatsz bármelyik atlétikai versenyszámra, vagy olyan atlétikai mozgásokon alapuló csapatsportokra is, mint a foci, a kézilabda vagy a kosárlabda” – buzdít mindenkit Baji Balázs arra, hogy próbálja ki az atlétikát is a Nagy Sportágválasztón, ahol számos játékos és érdekes feladat segítségével ismerkedhetnek meg az alapokkal.

A 2017-ben az Év sportolójának is megválasztott atlétával pénteken 10 és 12 óra között találkozhattok az eseményen. A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.