A félmaraton ob-n gyakoroltak az atlétikai vb kulcsszereplői

Hamarosan indul a toborzás a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság önkéntes programjába és sokat már most belekóstolhattak egy nagy volumenű sportesemény szervezésébe. A Magyar Atlétikai Szövetség nemrég rendezte a Félmaraton Magyar Bajnokságot, ahol 100 önkéntes segítette a szervezők munkáját.

Hol a versenyzőknek, hol az önkéntes társaknak segítettek a fiatalok, akik közvetlen közelről nézhették a versenyt, és még a bírók munkájába is betekinthettek. Az IKSZ órák mellé rengeteg élményt gyűjtöttek és a Puskás Aréna parkjában saját bőrükön tapasztalhatták meg egy nagyszabású rendezvény kihívásait, feladatait.

A verseny kiváló lehetőség volt számunkra, hogy az önkéntesség lehetőségeit elvigyük a sportág egyesületeihez és Budapest középiskoláiba, mozgósítsuk az atlétikát szerető fiatalokat. A 2023-as VB-re közösséget építünk. Bízunk abban, hogy a Félmaraton Magyar Bajnokság önkénteseinek lelkesedése velünk tart a jövő évi világbajnokságra is. Számítunk rájuk, hiszen a jövő évi világbajnokság önkéntes toborzása hamarosan indul – nyilatkozta Perényi Szilvia, az atlétikai világbajnokság önkéntes program igazgatója.

A 2023-as budapesti vb szervező csapata hamarosan várja a lelkes jelentkezőket, akik amellett, hogy a világ legjobb atlétáival találkozhatnak majd, életre szóló élményeket szerezhetnek a verseny során.

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.