Jön a Csapatbajnokság második napja

Ugyan az első hely talán már mindkét csoportban eldőlt az Atlétikai Magyar Csapatbajnokság első napján, a Top 10-ben kerülésért még rendkívül izgalmas csata várható mindkét helyszínen.

A győri Olimpiai Sportparkban 25 versenyszám után az MTK Budapest előnye 82.5 pont a Vasas SC-vel és 100.5 pont a címvédő FTC-vel szemben. A Miskolci Atlétikai Centrumban a Budapesti Honvéd Sportegyesület fölénye még nagyobbnak látszik a 17 versenyszámból álló második nap előtt: a fővárosiak 128 ponttal vezetnek a házigazda DVTK előtt.

A valódi izgalmakat a Top 10-be jutásért küzdő egyesületek között láthatjuk majd mindkét helyen a 11:00-kor kezdődő programban. Nyugaton a Szombathelyi Dobó SE áll a 10. helyen 123 ponttal, előtte az ARAK és a PVSK sem érezheti még magát biztonságban, Keleten pedig a vonal alatt lévő SZVSE-nek, Nyíregyházi Sportcentrumnak és a KARC-nak is nagyon jó második nap kell ahhoz, hogy az UTE, Szolnoki MÁV SE, VSD (Városi Sportegyesület Dunakeszi) trió helyére lépve biztosítsák a helyüket a szeptemberi döntőben.

A Nyugati csoport küzdelmeit IDE KATTINTVA, a Keleti Csoport eseményeit pedig IDE KATTINTVA lehet YouTube-csatornánkon, az Atlétika.tv-vel közös élő közvetítésünkben figyelemmel követni.

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.