Kezdődik a Fedettpályás Magyar Bajnokság

Nyíregyházi Atlétikai Centrum

Február utolsó hétvégéjén először ad otthont a Nyíregyházi Atlétikai Centrum a téli időszak legnagyobb hazai versenyének. Íme minden fontos technikai információ a versenyről.

Szombaton 14:45-kor, egy ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét a Fedettpályás Magyar Bajnokság, és tart egészen vasárnap este 18:00-ig. A szezon első szakaszának legnagyobb hazai eseményén számos remek teljesítménynek és érdekes sztorinak lehetünk majd szemtanúi.

Abból a 19 magyar atlétából, akik hazánkat képviselték a tokiói nyári olimpián, tízen is megmérettetik magukat a hipermodern, minden igényt kielégítő Nyíregyházi Atlétikai Centrumban. Azonban nem csak rájuk, de számos új arc szereplését is érdemes lesz majd figyelemmel követni.

Az események nagyon pörgősen zajlanak majd egymás után, éppen ezért, hogy a sportág szerelmesei semmiről se maradjanak le, a YouTube-csatornánkon folyamatos élő közvetítéssel készülünk.

Emellett érdemes lesz követni a Facebook és az Instagram oldalunkat is, ahol szintén friss információkkal látjuk majd el a rajongókat, az atlétika.hu oldalán pedig mindkét nap végén részletes összefoglalóval jelentkezünk.

A 2022-es Fedettpályás Magyar Bajnokságra a belépés ingyenes, a rendezvény maszkban és védettségi igazolvány bemutatásával látogatható.

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.