Április 28-29-én Doppingellenőrzési ismeretek címmel konferencia Budapesten

A Magyar Antidopping Csoport  Doppingellenőrzési ismeretek témakörben szakmai konferenciát szervez, melyre minden hazai sportszövetséget, sportolót, sportszakembert és érdeklődőt vár. Közös érdek, hogy minden érintett tökéletesen ismerje, és magabiztosan tudja a hazai és nemzetközi doppingellenes szabályokat, tisztában legyen a doppingszerek egészségkárosító hatásaival, és ismerje a doppingellenőrzési eljárás pontos menetét.

A képzés időpontja:   2016. április 28. 10.00-17.00 h  /  2016. április 29. 10.00 – 14.00 h

A képzés helye: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Konferenciaterem

A Rió-i Olimpiára és Paralimpiára kiutazó sportolók és sportszakemberek számára a részvétel kötelező! Azon sportolók és szakemberek számára, akik a képzésen edzőtábor, vagy verseny miatt nem tudnak részt venni, a MACS pótlólagos alkalmat fog biztosítani egy később kijelölésre kerülő időpontban. 

A részvételről, illetve a képzés teljesítéséről, a HUNADO igazolást állít ki, mely a Magyar Olimpiai Bizottság által, az olimpikonok és paralimpikonok, olimpiai nevezéséhez és kiutazásához kötelezően előírt feltétel teljesítését jelenti!   A tanfolyami részvételi díját a Magyar Antidopping Csoport Közhasznú Nonprofit Kft. teljes egészében átvállalja.

Jelentkezési határidő: 2016. április 12.

Jelentkezni a mellékelt részletes tudnivalókban található jelentkezési lap kitöltésével  és visszaküldésével lehet.

MACS Közhasznú Nonprofit Kft. / 1146 Budapest, Istvánmezei út 2/c.     info@antidopping.hu    /   Fax: (06-1) 273-1716

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.