Október 17-én nyit a SYMA csarnok!

A Magyar Atlétikai Szövetség értesíti a szakosztályokat, hogy a SYMA csarnok atlétikai fedett pályája az idei évben október 17-től várja az atlétákat.

A csarnok - a tavalyi évhez hasonlóan - fokozatosan kerül átadásra (elsőként futó számok, majd ugró számok), és teljes egészben (kivéve súlylökés) október 21-től lesz használható. A súlylökő helyet október 26-tól kezdődően lehet igénybe venni.

Felhívjuk az edzők és atléták figyelmét, hogy a 2016-2017-es szezonban folytatódik a tavalyi évben bevezetett pályahasználati jogosultságok alkalmazása, melyekről részletesen a mellékelt dokumentumokban lehet tájékozódni.

A bérleteket a szakosztályok az összeg készpénzben történő befizetésével egy időben, vagy az átutalás MASZ számlájára (K&H Bank Zrt. 10400140-00028127-00000006) történő megérkezése után vehetik át a szövetség irodájában október 10-től kezdődőenA válogatott atléták szintén a MASZ irodában vehetik át a belépőiket.

Az "A" és "B" típusú belépők átvételére illetve megvásárlására jogosult atléták névsora az érintett egyesületek számára elektronikus úton kerül megküldésre a MIR-ben megadott központi email címre.

A szövetség tisztelettel kéri a létesítményt igénybe vevő atlétákat és edzőket, hogy a pálya és az öltözők rendjére, tisztaságára fokozottan ügyeljenek.

Eredményes felkészülést kívánunk!

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.