2017. évi sportágfejlesztési műhelytámogatások

Tisztelt Szakosztályok!

 

A Magyar Atlétikai Szövetség Elnöksége a 2017. február 28-án megtartott ülésén a 12/2017 (II.28.) és 13/2017 (II.28.) számú határozataival döntött a 2017. évi sportágfejlesztési és Sport XXI program műhelytámogatások éves elosztásáról.

Fontos változás az előző évekhez képest, hogy a sportágfejlesztési műhelytámogatások összege egy évre került meghatározásra és tartalmazza a korábbiakban a MOB által biztosított műhelytámogatás összegét is, valamint a Sport XXI program műhelytámogatásokra vonatkozó szerződések megkötése és folyósítása a MOB-tól szintén átkerült a MASZ felügyelete alá.

A támogatások folyósításával és felhasználásával kapcsolatos további fontos információkat a hamarosan kiküldésre kerülő tájékoztató levelünk fogja tartalmazni.

Fontos! Az elfogadott támogatási keretek kizárólag előzetes tájékoztató jelleggel kerültek feltüntetésre, azok összegszerű biztosítására kizárólag a MASZ-nak az Emberi Erőforrások Minisztériumával történő szerződéskötését követően és a szerződésbe foglaltak alapján kerülhet sor.

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.