Figyelem! Befizetési határidők!

Tisztelt Szakosztályok!

 

A szabadtéri versenyszezon kezdetével ismételten felhívjuk figyelmüket a szövetség által kiállított számlák MIR-ben történő folyamatos nyomonkövetésére és azok határidőre történő befizetésére.

 

Hatályos versenyszabályzatunk értelmében „a MASZ azon tagszervezete, amely 60 napnál régebbi lejárt tartozással rendelkezik a MASZ felé, a MIR-en keresztül nem tud nevezést indítani a MASZ által rendezett, illetve felügyelt versenyeken. A tagszervezetek saját tartozásának és számlázásának követése a tagszervezetek számára a MIR-ben lehetséges.”

 

Fentieken túlmenően szeretnénk hangsúlyozni, hogy a számlák befizetését az azokon megjelölt fizetési határidőre kell teljesíteni! A versenyszabályzatban megjelölt 60 napos határidő kizárólag a nevezés korlátozása kapcsán alkalmazott határidő.

 

A szorosan a nevezési határidők előtt indított 60 napnál régebbi lejárt tartozások rendezésére szolgáló befizetések beérkezése, könyvelése és átvezetése a MIR-ben hosszabb időt is igénybe vehet, így szövetségünk munkatársai nem tudják garantálni, hogy a szűk határidővel beérkező utalások adminisztrációja, ezáltal a nevezési korlátozás feloldása a nevezési határidő előtt végrehajtható.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.