Pályázati felhívás – Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram

Megjelent a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram 2016/2017. tanév második félévre vonatkozó pályázata.

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj a Kormány által alapított ösztöndíj, melynek célja a magyarországi felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló azon hallgatók támogatása, akik tanulmányaik ideje alatt eséllyel rendelkeznek arra, hogy olimpiai/paralimpiai versenyszámban Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai/ paralimpiai érmet szerezzenek. A részletes tudnivalók, a Jelentkezési útmutató és a Jelentkezési lap a mellékletekben megtalálhatók.

A jelentkezés módja: A kitöltött jelentkezési lapot, valamint a csatolandó mellékleteket 2 példányban a megadott határidőig postai úton ajánlott küldeményben vagy személyesen az alábbi címre kell eljuttatni:

Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága, 1054 Budapest, Hold utca 1.

A postára adással egyidejűleg elektronikusan is kérjük beküldeni a jelentkezési dokumentációt az alábbi elektronikus elérhetőségre:  sportcsillag@emmi.gov.hu   Figyelem: hivatalos jelentkezésnek a papír alapú (postai úton vagy személyesen eljuttatott) jelentkezés minősül!

Jelentkezési (postára adási) határidő: 2017. március 20.

Amennyiben a pályázattal kapcsolatban kérdések merülnek fel, a Nemzeti Utánpótlás-nevelési Főosztály munkatársai rendelkezésére állnak ( Csejtei Andrea: 06-1-795-1149, Kálmán Péter: 09-1-795-5611 számokon). EMMI Nemzeti Utánpótlás-nevelési Főosztály

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.