Újra indul a szakedző képzés! Jelentkezési határidő: február 15.

2017 szeptemberétől BSc Edző néven újra meghirdetésre kerül a korábbi szakedzői képzés a Testnevelési Egyetemen. Nappali tagozaton hat sportágban, míg levelező tagozaton összesen huszonöt sportágban indít edzőképzést a TE, a megfelelő hallgatói létszámok esetében.

Február 15-ig lehet jelentkezni  az egyetem alap-, mester-, és osztatlan képzéseire a www.felvi.hu  elektronikus felületén keresztül.

Az újonnan induló BSc Edző alapképzésre a Testnevelési Egyetem önálló felvételi vizsgát szervez, melynek keretein belül 200 pontot szerezhetnek a jelentkezők, ennek megduplázása jelenti a végső pontszámot. A 200 pont biológia írásbeli feladatsorból, illetve a választott (saját) sportág elméleti és gyakorlati feladataiból áll össze.

Az MSc képzésekhez korábbi sporttudományi vagy testnevelő tanári diploma (BSc vagy legalább főiskolai) szükséges. A mesterképzések felvételi vizsgáján összesen 100 pont szerezhető.

MSc Szakedző mesterképzési szakon (négy szemeszterben) tizenegy sportágban, levelező tagozaton indít edzőképzést a TE, a megfelelő hallgatói létszámok esetében. A szakon a jelentkezők a megjelölt sportágak közül választva, annak elméletéből mind írásban, mind szóban, illetve gyakorlati részéből egyaránt vizsgát tesznek. Mindezek mellett a pontszámításban megjelenik a korábban szerzett oklevél minősítése, valamint az esetleges többletpontok is.

Bővebb információk kaphatók a www.felvi.hu-n, a www.tf.hu-n, illetve személyesen a TE Tanulmányi Hivatalában.  (Testnevelési Egyetem)

 

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.