BOK Csarnok nyitás

A Magyar Atlétikai Szövetség értesíti a szakosztályokat, hogy a BOK Csarnok atlétikai fedettpályája az elkövetkező szezonban november 4. hétfő 10:00 órától 2020. március 28-ig várja az atlétákat.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az első héten, november 4-9-ig a BOK csarnok használata ingyenes, ugyanakkor a belépők átvétele és árusítása november 4-én megkezdődik!

A bérleteket - a mellékletben található konstrukciónak megfelelően - az egyesületek képviselői a MASZ központi irodájában ügyintézési időben (9:00 – 15:00 óra között) előre egyeztetett időpontban tudják átvenni, illetve megvásárolni.

Fontos! Bérlet kizárólag az egyesületek igazolt és érvényes (vagy 2019. évben lejárt) fényképes versenyengedéllyel rendelkező atlétái számára vásárolható, ezért kérjük, hogy az irodába az előre kinyomtatott fényképes versenyengedélyekkel érkezzenek a szakosztályok, versenyzők képviselői!

ÚJ! Ebben a szezonban új cég látja el a portaszolgálatot, így akinél belépéskor nem lesz bérlet és versenyengedély (a kettő együtt érvényes), az biztosan nem fog tudni bemenni a csarnokba.

 

Sikeres felkészülési időszakot kívánunk mindenkinek!

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.