BOK csarnok új beléptetési rendszer

Tisztelt Versenyzők, Edzők, Szakosztályok!

A Magyar Atlétikai Szövetség a 2020/2021-es téli szezonban a fennálló járványhelyzetre való tekintettel, a BOK csarnok optimális kihasználtsága és a válogatott sportolók megfelelő felkészülésének biztosítása érdekében az eddigieknél ellenőrzöttebb beléptetési rendet vezet be a BOK B csarnokban.

2020. november 9-től a kiadott bérleten lévő QR-kód beolvasása után, és az érvényes fényképes versenyengedély felmutatásával lehet belépni (ez utóbbi alól a „D” és „E” bérletkategória tulajdonosai mentesülnek). A Szövetség ezzel kívánja ellenőrizni a belépni kívánók jogosultságát, a jogosultsági időszaknak megfelelően, valamint szabályozni a csarnokban tartózkodók számát és mérni a csarnok kihasználtságát az egyes időszakokban. A válogatott sportolók továbbra is minden tekintetben prioritást élveznek. Az edzői szerepre való illegitim hivatkozások elkerülése érdekében, az eddigiektől eltérően, a Szövetség idén az edzők számára kötelezően ingyenes, és névre szóló belépőkártyát biztosít, amelyet a Szövetség Központi Irodájában lehet átvenni. 

A bejáratnál és csarnok területén kézfertőtlenítők kerültek kihelyezésre, amelyet kérjük használjanak minden belépés alkalmával, belépni pedig kizárólag testhőmérséklet mérés után lehet. A biztonsági őr megtagadja a belépést mindazoktól, akiknél 37,2°C-nál magasabb testhőmérsékletet mérnek. Amennyiben megérkezéskor a biztonsági őr nem tartózkodik a helyén, úgy nyomatékosan kérjük a belépni szándékozókat, hogy az őr visszaérkezéséig a bejáratnál várakozzanak! Kérjük a tisztelt Versenyzőket és Edzőket, hogy tartsák be a járványügyi helyzetben elvárható legmagasabb szintű higiéniás szabályokat!

Türelmüket, megértésüket és szíves együttműködésüket köszönjük!

Vigyázzunk egymásra!

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.