Részvételi szándéknyilatkozat – 31. Nyári Egyetemi Világjátékok / Universiade Chengdu, 2021

Kedves felsőoktatásban tanuló atléták!

A 2021. évi Nyári Egyetemi Világjátékok – korábban Universiade – augusztus 18-29. közötti időszakban kerül megrendezésre a kínai Chengdu városában. Az esemény nevezési követelményeinek megfelelően kérjük a versenyen indulni tervező atlétákat, hogy indulási szándékotok a e-mail címen 2020. november 18., szerda éjfélig szíveskedjetek jelezni! A levélben kérjük tüntessétek fel a felsőoktatási intézményetek, valamint hogy az Universiade hogy épül be a 2021. évi versenyzési tervetekbe! E-mail tárgya: Universiade részvételi szándéknyilatkozat.

 

Nevezési feltételek:

  • 18-25 éves életkor (1996. január 1. és 2003. december 31. között született)
  • magyar állampolgárság
  • a verseny időpontjában érvényes versenyengedély
  • felsőoktatási hallgató státusz (aktív, vagy paszív), vagy az Egyetemi Világjátékok évében, vagy az azt megelőző évben szerzett diploma

 

​A csapatba kerülésre a Szövetség tesz javaslatot, de a csapat létszámát és az indulók listáját a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) határozza meg, illetve hagyja jóvá. A MEFS elnöksége a kvalifikáció és a finanszírozás kérdéseiben kiemelten kezeli azokat a sportolókat, akik érmes helyezésre, de legalább döntőbe jutásra esélyesek.

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.