Tájékoztatás a Diákolimpia® versenyrendszer tanévi lezárásáról

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a Magyar Diáksport Szövetség a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében a 2019/2020. tanévi Diákolimpia® versenyrendszerét 2020. március 11. napjával befejezettnek nyilvánította. Az MDSZ rendezésében megvalósított Diákolimpia® versenyek vonatkozásában, a versenyrendszer egyes szintjein (körzeti, megyei, valamint országos) Diákolimpia® versenyek nem kerülnek megrendezésre.

A fenti döntés értelmében a 2019/2020. tanévi Diákolimpia® Versenykiírás hatályát veszti, az abban szereplő határidők és időpontok nem érvényesek, így az Atlétika Egyéni és Váltófutó Pályabajnokság, a Többpróba, valamint a Mezei Futóbajnokság Diákolimpia® versenyein országos bajnok kihirdetésére nem kerül sor.

Kizárólag a fenti határidőig megrendezett országos döntőben elért eredmények tekintendők érvényesnek; a Magyar Diáksport Szövetség kizárólag ezen országos döntők eredménye alapján állít ki igazolást a felsőoktatási felvételi eljárásról szóló 423/2012. (XII.29.) Korm. rendelet szerint járó, a felsőoktatási felvételi eljárás során érvényesíthető többletpontok vonatkozásában.

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.