Májusban újra találkoznak

Öt év után ismét Debrecenben a XX. század magyar férfi távfutóbajnokai

- 84 bajnok fogadta el a meghívást – tájékoztatta a honlapot a május 6-ra tervezett eseményről a hazai futóatlétika nagyjait rendszeresen összehívó Cseke István. - Olyan kiválóságok jönnek el a Nagyerdőbe, a teljesség igénye nélkül, mint:

Béres Ernő, Káldy Zoltán, Knipl István, Mecser Lajos, Paróczai András, Dr. Szabó Miklós, Szekeres Ferenc, Tölgyesi Balázs, Zemen János, Zsinka András és a társaik.”

Az öt évvel ezelőtt is nagysikerű szakági rendezvény szervezője a Hajrá Futás Egyesület és a Hajdú Rendészeti Sportegyesület, az elmúlt évtizedek kiemelkedő hazai távfutói a nagyerdei mezei versenysorozat második fordulója keretében élvezhetik a találkozás örömteli pillanatait.

A tervezett programban szerepel többek között, hogy akik szeretnének régi „emlékeket” felidézve versenyezni is, egy számukra kiírt másfél km-es távot teljesíthetnek társaikkal.

„- A mezei versenyszámok alatt a mai aktív futók és az érdeklődők megismerhetik a régi nagyokat, eredményeiket. – folytatta Cseke István, aki tavaly a legjobb vágtafutó hölgyeket hívta meg egy emlékezetes találkozóra.

- A vendéglátás része, hogy alkalomra készült emléktárgyakkal is megköszönik a szervezők a kiválóságok részvételét az eseményen és nem mellesleg azokat az élményeket, amelyeket versenyző korukban nyújtottak a szakág barátainak.” (csi/ml)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.